Меню
Количка

Помпи

Производител: PRO
Крачна помпа с функция за заключване: MAGNET LOCK SISTEM.Материал на корпуса: стомана.Дръжка с ергономичен дизайн от дърво.Съвместима с всички видове вeнтили.Максимално налягане: 160PSI (11BAR)..
74,30 лв
КРАЧНА ПОМПА: PRO SPORT
Без наличности
Производител: PRO
Крачна помпа с функция за заключване: MAGNET LOCK SISTEM.Материал на корпуса: стомана.Дръжка с ергономичен дизайн: гума и композит.Съвместима с всички видове вeнтили.Максимално налягане: 160PSI (11BAR)..
62,90 лв
Производител: VAR TOOLS
Икономична и издръжлива помпа.Стоманената цев е здраво закрепена в голямата композитна основа.Стабилна основа с големи подложки за крака.Съвместима с клапани Presta, Dunlop и Schrader.Голяма ергономична дръжка с двойна плътност за оптимален комфорт.Прецизен манометър - 160psi капацитет (11bar)..
69,87 лв
КРАЧНА ПОМПА:PRO TOURING
Без наличности
Производител: PRO
Крачна помпа с функция за заключване:MAGNET LOCK SISTEM. Дръжка с ергономичен дизайн. Съвместима с всички видове винтили. Максимално налягане: 160PSI (11BAR)..
59,90 лв
Производител: VAR TOOLS
Препоръчва се за планински и градски велосипеди.Много компактна и лека помпа за носене в чанта или джоб на трико.Телескопична функция за по-бързо и лесно помпене. Съвместима с клапани Presta и Schrader.Материал: композит, алуминий.Удобна неплъзгаща се дръжка с двойна плътност.Монтажна скоба за сигу..
26,38 лв
Производител: VAR TOOLS
Препоръчва се за планински и градски велосипеди.Телескопична функция за по-бързо и лесно помпене.Голям обем въздух при всеки ход.Съвместима с клапани Presta и Schrader.Материал: алуминий.Удобна неплъзгаща се ергономична T-образна дръжка с двойна плътност.Монтажна скоба за сигурно закрепване към изда..
30,94 лв
Производител: PRO
Лека и компактна . Корпус от полимер подсилен стъклопласт. Телескопично бутало. За помпене на френски, клапанни и авто винтили. Стойка за монтаж към рамата на велосипеда...
26,71 лв
Производител: PRO
Лека и компактна мини помпа. Подходяща за A/V и F/V винтили. Ситема за заключване: Magnet lock system. Материал:армиран стъклопласт. Цвят:черен. В комплект с монтажна скоба и велкро ремъци...
26,81 лв
МИНИ ПОМПА:PRO COMPRESSOR TELESCOPIC
Без наличности
Производител: PRO
Лека и компактна . Корпус от алуминиева сплав. MAX:100 PSI Двустепенно бутало за бързо помпене и високо налягане. Т-образна дръжка. За помпене на френски, клапанни и авто винтили. Стойка за монтаж към рамата на велосипеда...
35,50 лв
МИНИ ПОМПА:PRO PERFORMANCE
Без наличности
Производител: PRO
Лека и компактна . Корпус от алуминий. Т-образна дръжка. За помпене на френски, клапанни и авто винтили. Стойка за монтаж към рамата на велосипеда...
22,90 лв
Мултифункционална Помпа: Zefal MAX 318
Без наличности
Производител: ZEFAL
Ергономичен дизайн за по-голямо удобство при помпене. Материал:термопластичен материал PP. Максимално налягане:4 bar. Материал:290 мм. Тегло:150 гр. Цвят:черно-синьо. В комплект с всякакви накрайници за различните видове винтили , топки ,дюшеци и др. Окомплектовката се съхранява в дръжката на помпа..
12,90 лв
Производител: VAR TOOLS
Помпа за амортисьорни вилки и задни амортисьори.Максимално налягане 300 PSI / 21 bar - бутон за обезвъздушаване за фина настройка на налягането.Надеждност: изработена от стомана (корпус) и алуминий (дръжка)Дълъг въртящ се маркуч с адаптер за вентил Schrader. Дълъг конектор, съвместим с всяка марка..
73,32 лв
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)